Batteriregistrering

Samarbejde med Promovec

Som tillæg til købelovens almindelige 2-årige reklamationsret/garanti yder Pro-Movec A/S 2 års kapacitetsgaranti på alle batterier til el-cykler monteret med Pro-Movecs elektriske system, som er købt i Danmark, og som anvendes til privat brug.

Kapacitetsgarantien dækker en garanteret minimumskapacitet på 70 % i 2 år fra købsdatoen.

For at være berettiget til den 2-årige kapacitetsgaranti skal batteriet registreres via Pro-Moves’s registreringsformular senest 8 dage fra købsdatoen.

Udvidet garanti

Vi ønsker at skabe en tryghed i købet af et Promovec el-system og derfor tilbyder vi mod ekstra betaling mulighed for køb af en udvidelse af kapacitetsgarantien fra 2 to 5 år på batteriet.

Når du har registreret dit batteri, er du automatisk omfattet af den 2 årige 70 % kapacitetsgaranti på dit batteri. Du har dog efter registrering af dit batteri mulighed for at tilkøbe den udvidede kapacitetsgaranti, der dækker i yderligere 3 år.

Det betyder, at dit batteri er dækket med en garanteret minimumskapacitet på 70% i 5 år fra købsdatoen.

Den udvidede kapacitetsgaranti tilbydes på batterier med 4-polet ladestik.

Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, skal du blot købe den udvidede kapacitetsgaranti senest 3 måneder efter registrering af batteriet.

Du køber den udvidede garanti ved at henvende dig til den forhandler, hvor du har købt dit Pro-Movec el-system eller online her +3 ÅRS KAPACITETS-GARANTI.

Lavet af IT Stack ApS